maandag 12 maart 2012

Persbericht: Schrijfparty

Persbericht
Zwolle, 12 maart 2012
Tekstbureau T.I.M. uit Zwolle geeft schrijfparty’s bij de deelnemers thuis!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Creatieve schrijfparty aan de keukentafel

Een bijzondere avond met vrienden aan de keukentafel of in de tuin, een alternatief verjaardags- of vrijgezellenfeest, het is zo leuk om ernaartoe te gaan en zo lastig om te regelen. Een origineel idee voor zo’n festijn is een schrijfparty. Het lijkt op een ‘Tupperware Party’, maar dan anders. De gastheer of -vrouw nodigt vrienden, buurvrouwen en familieleden uit om tijdens een schrijfparty fantastische verhalen te bedenken en te schrijven. Als dank voor deze gastvrijheid krijgt de organisator een beloning. Hij of zij doet zelf helemaal gratis mee! De deelnemers hoeven uiteraard geen ervaring te hebben met verhalen schrijven.

Herinneringsboek
Als herinnering aan deze inspirerende middag of avond ontvangen de deelnemers een passend cadeau: alle verhalen worden gebundeld in een e-book. Ook een echt gedrukt boek behoort tot de mogelijkheden, want Probook Media uit Zwolle geeft een fikse korting op een genaaid gebonden boek.

Verhaal achter de song
De deelnemers kiezen samen uit vijf thema’s en daarmee gaan ze aan de slag. Die thema’s zijn bijvoorbeeld: schrijven aan de hand van een moodboard (creatief met lijm en papier), het verhaal achter de song en inspiratie uit rare krantenartikelen halen. 

Docent
De docente is Marielle van Sleen, eigenaar van Tekstbureau T.I.M. en docente Nederlands bij een grote mbo-school in Zwolle.
Voor meer informatie: http://tekstbureau-tim.nl/creatieve-schrijfparty.html , 
info@tekstbureau-tim.nl of 06-55325096.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor de redactie
U kunt informatie inwinnen bij:
Marielle van Sleen
Tekstbureau T.I.M.
Anlosediep 24
8032 NG  Zwolle
06-55325096
info@tekstbureau-tim.nl
http://tekstbureau-tim.nl
http://tekstbureau-tim.nl/creatieve-schrijfparty.html
Social Media reacties van deelnemers: http://tekstbureau-tim.nl/social-media-reacties.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten