maandag 25 juni 2012

De winnaar van de blogwedstrijd is...


Het kostte me tijd en inspanning, maar ik heb de knoop doorgehakt: de broer van Natanya Hartgers is de winnaar van de blogwedstrijd. Hij wint een schrijfparty. Wie is de broer van Natanya Hartgers? Ik heb geen idee, maar Natanya zal ontgetwijfeld binnenkort zijn identiteit onthullen.

Waarom is hij de winnaar? Ik vind zijn blog 'Geduld is een schone zaak’ beeldend. Ik moest glimlachen om zijn geklungel en ik herken de frustratie als je kind jouw inspanningen anders waardeert dan jij had verwacht. Het is knap om over iets kleins een amusant verhaal te schrijven.

Waren de andere inzendingen slecht? Absoluut niet en daarom vond ik het ook zo moeilijk om een winnaar aan te wijzen. Toch moest iemand de wedstrijd winnen en daarom is Natanya’s broer de winnaar van de blogwedstrijd van Tekstbureau T.I.M. Zijn blog kun je hier lezen! Eind deze week publiceer ik de blogs van alle deelnemers op mijn weblog en site.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Marielle, ik hoorde van de "broer van" dat mijn stukje (waarvan ik niet eens wist dat we meededen) gewonnen had. Een grote verrassing en daarom erg leuk!

  Groetjes,
  Dennis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Dennis,

  Gefeliciteerd! Je hebt een schrijfparty gewonnen en je mag erover gaan nadenken wanneer je dat gaat doen en wie je allemaal gaat uitnodigen. Als je weet wanneer het ongeveer in je agenda past, dan is het handig als we telefonisch contact hebben. Dat spreekt gemakkelijker af.

  Op de volgende pagina vind je meer informatie over de schrijfparty's: http://tekstbureau-tim.nl/creatieve-schrijfparty.html

  Als je vragen hebt, stel ze dan vooral!

  Met vriendelijke groet,

  Marielle van Sleen

  BeantwoordenVerwijderen