woensdag 27 juni 2012

Boekpresentatie na workshop creatief schrijven


Persbericht

Zwolle, 27 juni 2012

Boekpresentatie na workshop creatief schrijven
Acht vrouwen en één man met een gedeelde passie voor schrijven volgden afgelopen winter vijf workshops creatief schrijven bij Tekstbureau T.I.M. Woensdag 26 juni was het feest, want toen ontvingen zij hun verhalen gebundeld in het boek: de Beleving. De firma Probook Media uit Zwolle maakte dit mogelijk, omdat zij alle deelnemers een echt, genaaid gebonden boek cadeau gaven. Probook Media directeur Jan Spiegelenberg: ‘Een workshop creatief schrijven vond ik gewoon een leuk idee!’

Dat echte boek leverde de deelnemers extra veel schrijfinspiratie op, want natuurlijk wilden ze graag een zelfgeschreven boek in de boekenkast hebben staan. Ze gingen enthousiast aan de slag met moodboards, rare krantenartikelen, muziek en bijzondere foto’s. Daar bedachten ze verhaallijnen bij, die ze vervolgens bewerkten tot spannende en ontroerende korte verhalen. Ook schreven ze, soms openhartig of ludiek, brieven aan zichzelf. Al deze verhalen en brieven zijn opgenomen in de bundel de Beleving. Carmen van Coesant, één van de deelnemers en in het dagelijks leven grafisch vormgeefster, verzorgde de fraaie vormgeving van het boek.

Wie ook schrijfaspiraties heeft, kan zich aanmelden bij Tekstbureau T.I.M. (info@tekstbureau-tim.nl) voor de nieuwe reeks workshops. Deze starten 4 september 2012 in Zwolle.


Voor informatie:

Tekstbureau T.I.M.
Marielle van Sleen
Anlosediep 24
8032 NG Zwolle
06-55325096
info@tekstbureau-tim.nl


Cover boek 'de Beleving'

Groepsfoto. Fotograaf Lisa Meerdink

Boekpresentatie 'de Beleving'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten